Artist in the Spotlight

Bij de Kunstsuper Delft staan telkens twee kunstenaars in de schijnwerpers met hun werk. Zij kunnen gedurende twee maanden wat meer werk exposeren op een prominente plaats. Tijdens de opening vertellen de kunstenaars over hun werk.

Opening     zondag  17 maart 2019 15:30 uur

IEDEREEN WELKOM TOEGANG GRATIS

Willy Keuvelaar: sieraden

Willy Keuvelaar is 30 jaar activiteitenbegeleider en is daarom gewend iets te creëren met gebruikmaking van materiaal dat voor handen is. Haar sieraden van papier zijn vaak gemaakt van etsen en monoprinten die niet helemaal aan de eisen voldoen. Zonde om niets met het mooi papier  en de grafische afbeelding te doen.  Door een speciale verlijming worden de sieraden hard als hout en kunnen in vorm gebracht worden met vijl en schuurpapier. Afgewerkt met een watervaste coating zijn de sieraden stevig, licht en waterafstotend.

Willy Keuvelaar

Caroline van Kooij: gemengde technieken

Het thema van Caroline is natuur en milieu, waarbij zij experimenteert met materialen en technieken. Ze verzamelt afval. Oude spijkerbroeken bv. waar haar Jeansscapes uit ontstaan. Sinds een aantal jaren werkt ze met afvalplastic, waarmee zij de kwetsbaarheid van het landschap kan uitdrukken.

Caroline van Kooij

nog te zien tot 14 maart 2019

Mieke van Willigen

Aafke Buitelaar

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.