Artist in the Spotlight

Bij de Kunstsuper Delft staan telkens twee kunstenaars in de schijnwerpers met hun werk. Zij kunnen gedurende twee maanden wat meer werk exposeren op een prominente plaats. Tijdens de opening vertellen de kunstenaars over hun werk.

Opening     zondag    20 januari  2019 15:30 uur

IEDEREEN WELKOM TOEGANG GRATIS

Mieke van Willigen; objecten en draagbare kunst van wol

Door middel van een droogvilt-techniek maakt Mieke objecten en figuren van onbewerkte wol.

Draagbare kunst maakt zij van gekleurde wol met een natvilt-techniek waarbij zij vaak andere vezels, zijden, kralen en waterparels toevoegt. De mogelijkheden van het werken met wol zijn groot en zij probeert dan ook haar grenzen te verleggen door ook andere materialen, zoals keramiek, aan haar werk toe te voegen.

Mieke van Willigen

Aafke Buitenlaar; mixed media schilderijen

Tijdens Artist in the spotlight laat Aafke schilderijen zien die gemaakt  zijn met verschillende technieken. Zij noemt ze innerlijke landschappen. Naast acrylverf maakt zij gebruik van allerlei andere materialen zoals zand, gel medium, water , stof  en zelf-beschilderd papier en de laatste tijd ook gesso en gips en allerlei natuurlijke materialen. Een nieuwe uitdaging: de schilderijen van Aafke gaan kraken en scheuren en worden abstracter.

Aafke Buitelaar

     

 

Tot 17 januari 2019 nog te zien :

Arianne Kerkstra, met schilderijen

Charlotte Bakker, glas in lood en tiffany

 

 

 

 

 

 

 

 

v

Je ziet altijd weer nieuwe dingen als je de Kunstsuper Delft binnenloopt. Vaak is er werk te zien van nieuwe deelnemers. Maar ook brengen de kunstenaars regelmatig nieuw werk en zorgt de styling voor een andere presentatie. Zo is het iedere keer de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Kunstsuper Delft.